Почетна За нас Услуги Проекти Клиенти Квалитет Безбедност Контакт ENGLISH
 
     
Инженеринг и Изведба
Проектирање
Проектен менаџмент
Стратешки и советодавни услуги
Набавка
Безбедност
Технологија
 

Услуги

Во своето десетгодишното постоење, Тимелпроект успешно изведе повеќе од сто и педесет проекти за електростопанство, електрични централи, рудници и металуршки компании, високонапонски преносни водови, аеродроми, проиводствени индустриски погони, независни проиводители на енергија, комерцијални објекти, телекомуникациони компании, меѓународни организации за развој, приватни стопанственици и владини институции и крајни корисници на енергија на регионот од Југоисточна Европа.

 

ГЛАВНИ ОБЛАСТИ НА ДЕЈСТВУВАЊЕ

 

Инженеринг и Изведба

 

Обемно искуство во инженеринг и изведба… повеќе

Проектирање

 

Наша компаративна предност признаена од нашите клиенти… повеќе

Проектен менаџмент

 

Високо квалификуван тим на способен да ги организира, распореди и интегрира сите индивидуални елементи од проект… повеќе

Стратешки и советодавни услуги

 

Нашиот експертски тим способен да даде мислење и донесе решенија за комплексни проблеми… повеќе

Набавка

 

Добивање на вистинските материјали и услуги за најниска вкупна цена, навремено, побрзо и подобро од нашите конкуренти… повеќе

Безбедност

 

Главна вредност и основен принцип за нашата работна средина… повеќе

Технологија

 

Најдобра технологија за извршување на инженеринг и изведба на проекти за нашите клиенти… повеќе

 
 
ИСО 9001:2008
 

© 1998-2011 Тимелпроект, д.о.о. Сите права задржани.
Заштитен според Законот за авторски права на Македонија.