Почетна За нас Услуги Проекти Клиенти Квалитет Безбедност Контакт English
 
 

Полиса за Квалитет

" Да обезбедиме висок квалитет и навремени услуги за да ги исполниме барањата на клиентите и го постигнеме нивното задоволство.  Ние користиме ISO 9001 систем за квалитет, што вклучува и цели за квалитет, за постојано да се подобруваме ".

Ние ова го постигнуваме преку постојана комуникација со нашите клиенти и интерно со нашите вработени за да континуирано ги подобриме нашите услуги, производи, процеси, Системот за Управување со Квалитет, методи и работна средина за да бидеме сигурни дека секој наш клиент ја добива нашата услуга со највисок квалитет за посветеното време и направените трошоци.

 
 
 
ИСО 9001:2008
 

© 1998-2011 Тимелпроект, д.о.о. Сите права задржани.
Заштитен според Законот за авторски права на Македонија.