Почетна За нас Услуги Проекти Клиенти Квалитет Безбедност Контакт English
 
 
ТИМЕЛПРОЕКТ, д.о.о.
ул. Мишко Михајловски, 52
П. Фах 338
1000 Скопје, Македонија
Тел.   + 389 2 277-4931
Факс. + 389 2 277-4932
http://www.timel.com.mk
e-mail: timel@timel.com.mk
 

View Larger Map
 
 
ИСО 9001:2008
 

© 1998-2011 Тимелпроект, д.о.о. Сите права задржани.
Заштитен според Законот за авторски права на Македонија.